Vejledning til BNicer

Kom i gang

For at komme igang med at oprette en bruger og begynde at bruge BNicer til at donere til velgørenhed igennem handel på nettet, kan du enten gå til forsiden og trykke på den store grønne knap, eller trykke på linket her.
Skærm som viser BNicer kom i gang knap

Vælg organisationer

Dernæst er det tid til at vælge, hvilke organisationer du har lyst til at støtte. Der er mulighed for at vælge mellem en række forskellige organisationer. Du vælger en organisation ved at trykke på et af de tomme felter. Du kan maks vælge 3 organisationer.
Skærm som viser BNicer velgørenhed

Vælg opdeling af støtte

Det er nu tid til at vælge, hvor meget du vil støtte hver af de valgte organisationer. Dette gøres ved hjælp af en slider, som laver en procentvis opdeling af din donation til hver af de valgte organisationer.
Skærm som viser hvordan du fordeler donationer med BNicer

Indtast din information

Indtast dit navn, efternavn, kodeord og din e-mail. Du kan også vælge at bruge Facebook, hvilket gør processen nemmere. Når du har lavet en bruger, og er logget ind, kan du lave om i dine indstillinger i forhold til støtte til organisationer.
Skærm som viser opret bruger skærm

Start being nicer

Sådan, du er nu meldt til. Fra nu af vil du donere et beløb hver gang du handler på nogle af de webshops, som BNicer er associeret med. Uden yderligere omkostninger selvfølgelig. For at få overblik over hvilke webshops der er associeret med BNicer, kan du klikke her.
Skærm som viser BNicers logo