Baggrund om BNicer


Hvad er konceptet?

BNicer er en innovativ handelsplatform, hvor man kan foretage sine indkøb på nettet – og samtidig støtte velgørende formål.

Vi har samarbejde med flere førende danske og udenlandske webshops, som, hver gang vi omdirigerer en kunde til et køb hos dem, udbetaler en provision til os. Denne provision videresender vi så som en donation til det velgørende formål, du har valgt.
Dermed kan du udnytte de bedste priser fra dine yndlingswebshops - og samtidig støtte et godt formål. Helt uden merpris for dig.

Hvem står bag?

Vi hedder Martin Johansen og Hans Lübeck og er to fætre, der i mange år haft en drøm om at gøre verden til et bedre sted at være.

En verden med mindre ulighed, et bedre miljø, færre sygdomme og bedre rettigheder for dyr og mennesker er noget af det, vi brænder rigtig meget for.
Vi har samtidig længe ønsket at starte egen virksomhed. I april 2016 valgte vi derfor at stifte BNicer.

”If you can dream it, you can do it” – Walt Disney

Teamet


BNicer CEO Martin Johansen

Martin Johansen

Stifter
mj@bnicer.com
+45 20 77 12 96
BNicer Softwareudvikler Hans Lübeck

Hans Lübeck

Softwareudvikler
hl@bnicer.com

Mission

BNicers mission er at give alle danskere mulighed for at støtte velgørende formål, der bidrager til et bedre liv for andre mennesker. Hvis du begynder at foretage de indkøb, du plejer via BNicers indkøbsportal, så er du med til at gøre en stor forskel. Hvad venter du på? BNicer - It makes a difference.

Vision

Vores vision er at blive Danmarks førende webportal og forsyne danskerne med de bedste priser og tilbud fra deres yndlingswebshops – samtidig med, at der indsamles penge til velgørenhed. Det vil det ikke koste dig så meget som en krone mere at shoppe i den gode sags tjeneste.
BNicer gør verden til et bedre sted

Kundeservice

Vores databaser og portefølje af butikker og velgørende formål bliver hele tiden opdateret. Vores mål er at imødekomme så mange ønsker om indkøbs- og støttemuligheder som overhovedet muligt.
Vores dedikerede kundeservice er klar til at svare på alle dine spørgsmål. Hvis du har et velgørende formål og ønsker at få mulighed for at modtage gratis donationer, så tag venligst kontakt til os.